”Haalareitten” historiaa

Juuret juontavat 1980 luvun alkuun, jolloin suomalainen perheyritys aloitti toiminnan myymällä ensin työhansikkaita ja –rukkasia teollisuuteen. Asiakkaat olivat lähinnä metalli- ja laivateollisuuden toimialoilta. Pian kysyntä kuitenkin suuntautui teollisuuden tarpeisiin hankkia työmiehille työhaalareita.

Työhaalareita valmistettiin toiminimellä, kunnes yritys yhtiöitettiin 28.12.1988 Turun Haalarituote Oy:ksi. Haalarituotteelle rakennutettiin oma kiinteistö Liedon Tuulissuon teollisuusalueelle. Tuotantotilat valmistuivat 1990 luvun taitteessa ja nykyinen toiminta oli samoissa tiloissa, aina kevääseen 2018 saakka, jolloin yritys muutti uusiin suurempiin vuokratiloihin Ohitustien varrelle.

Turun Haalarituote on toiminut jo yli 30 vuoden ajan työvaatteiden sopimusvalmistajana B to B sektorilla. Yhtiölle on myönnetty avainlippumerkki tunnustuksena 100% suomalaisesta työstä.

Turun Haalarituote Oy tekee kestävät työasut

Turun Haalarituote Oy on valmistanut työasuja asiakkailleen jo yli 30 vuoden ajan. Olemme ylpeitä saadessamme valmistaa teollisuuden työasuja omalla tehtaallamme Varsinais-Suomessa Liedossa. Tilaukset ja toimitukset hoituvat suoraan tehtaaltamme asiakkaiden tarpeiden mukaan, aina kilpailukykyiseen hintaan.
Tehtaallamme on myös showroom, jossa mallistomme on nähtävillä ja eri kokoja on myös mahdollista sovittaa. Tervetuloa tutustumaan arkisin kello 8-15.

Kokenut, kotimainen työasuvalmistaja

Työvaatteen valmistuksessa käyttämämme kankaat täyttävät niiltä vaadittavat standardit mm. EN ISO 11611, EN ISO 11612, EN 1149, EN ISO 20471:2013 jne. aina vaatteen käyttötarkoituksen mukaan.

Väriyhdistelmiä on mahdollisuus valita yrityksen oman linjauksen mukaan, samoin vaatteeseen halutut lisäominaisuudet. Vaatteiden kokovalikoima on laaja, koot 46:stä jopa erikoissuuriin kokoihin, 76:een saakka. Saatavilla myös naisten mitoituksilla.

Kestävät ja tyylikkäät työasut teollisuuden eri aloille:

  • Konepajat
  • Metalli- ja rakennusteollisuus
  • Elintarviketeollisuus
  • Korjaamot
  • Kuljetus ja logistiikka
  • Sähkötyöt
  • Hitsaus
  • Hiekkapuhallus jne.

Oppilaitosten ja opiskelijoiden työvaatteet ja haalarit