Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä (cookies) verkkosivustollamme www.haalarituote.fi

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin, mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen digitaalisissa medioissa esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.

Käyttämällä Turun Haalarituote Oy:n verkkosivustoa hyväksyt evästeiden edellä kuvatun käytön. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

1. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Turun Haalarituote Oy
Vakiotie 13
21420 Lieto

Y-tunnus: 2642113-7
Sähköposti: pirjo.akolahti(a)haalarituote.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Pirjo Akolahti
Sähköposti: pirjo.akolahti(a)haalarituote.fi

3. Rekisterin nimi

Turun Haalarituote Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Turun Haalarituote Oy:n ja asiakkaan välisen suhteen hoito ja ylläpito. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään markkinointiin, tiedottamiseen, asiakassuhteiden- ja yhteydenottojen hoitamiseen sekä muihin asiakassuhteen ylläpitoon liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

5. Rekisterin tietosisältö

Turun Haalarituote Oy:n asiakasrekisteri sisältää enimmillään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot (nimi ja yhteystiedot asiakkaan tavoittamiseksi)
  • asiakasta kiinnostavat palvelut
  • markkinointilupa
  • tieto asiakassuhteen päättymisestä

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa sähköisesti tai manuaalisesti rekisterinpitäjälle.

7. Tietojen luovutus

Turun Haalarituote Oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle.

8. Rekisterissä olevan tiedon poistaminen

Asiakas voi oma-aloitteisesti pyytää rekisterissä olevan tiedon poistoa tai se voidaan poistaa asiakassuhteen päättyessä. Lisäksi asiakkaan rekisterissä oleva tieto voidaan poistaa palvelun mahdollisen väärinkäytöksen vuoksi.

9. Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.